вівторок, 13 грудня 2011 р.

Набираю групу по Системним розстановкам за Хеллінгером




Розстановки проходять кожної суботи о 15.30 за адресою: Київ, провулок Лабораторний 1, офіс 176. 
Необхідно зареєструватись за телефоном (066) 293 10 15

Даний метод терапії розроблений німецьким психотерапевтом Бертом Хеллінгером і відноситься до феноменологічних. Проводиться в групі людей, де кожен присутній може «замістити» собою будь-яку іншу людину, члена вашої родини, хворобу чи проблему і при цьому «замісники» будуть відчувати ті стани і емоції, які насправді присутні у вашому житті. Це допомагає швидко виявити проблему, провести діагностику і відразу перейти до корекції.




Основний момент розстановок – це ЛЮБОВ. Любов у розстановка сенс, мета, той стержень на якому вони тримаються. Наші проблеми, які нас переслідують все життя являються в основному тим відгомоном дитинства у якому ми чи отримували любов, чи ні, отримували надміру, чи мало, нас нею намагались задавити, чи ігнорували. Чи вміємо ми самі проявляти любов і чи вміємо її отримувати? Якими є наші стосунки з батьками, братами, сестрами, дружинами й чоловіками, дітьми, нашими дідусями і бабусями, що ми взагалі знаємо про наших пращурів? Все це у сукупності і творить уявний сосуд любові нашого серця, чи нашої душі, психіки. Наповнений він, чи порожній? Може він напівпорожній, а може дірявий?
Системні сімейні розстановки допомагають нам відновити «потоки» любові у вашій родині і роду взагалі, виявити, що в нашому житті головне, а що другорядне, «розставити» ієрархію цінностей, виявити життєві сценарії, а значить вплинути на наші наявні і майбутні стосунки, привнести в них більше любові і кохання. А це в свою чергу наповнює наше життя щастям і радістю, впевненістю в собі, своїх силах та майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар