четвер, 15 березня 2012 р.

Зроби добру справу у Великий Піст!


Шановні християни та просто небайдужі! Всі ми знаємо про те, що з чим людина йде по життю, як думає, які слова говорить і те що вона робить, тобто все те, що вона сіє потім пожне. Посіємо зло, то пожнемо зло, а сіючи добро обов’язково   його здобудемо ще в більшій мірі, ніж сіяли.
Яким би не був на перший вигляд несправедливим світ, все ж він тримається на добрі й любові. Це той цемент який не дає зруйнуватись безумній реальності. Я (священик Роман Мельниченко) та мої друзі по ФБ  давно мріяли зробити якійсь подібний проект на теренах соціальних мереж. Кожен з нас давно в тій чи іншій мірі займавсь благодійністю, але разом ми можемо зробити набагато більше.

Перший наш проект і надіємось не останній - це допомога багатодітним та неповним родинам та людям похилого віку в Ірпінському регіоні. Хоча він знаходиться всього в 20 км від Києва на потреби його мало захищених громадян звертається мало уваги. Особливо коли справа стосується адресної допомоги. У нас на соціальному обліку Ірпеня стоїть більше 200х дітей інвалідів з різними потребами. Чимало багатодітних та неповних сімей, як буквально зводять кінці з кінцями. Не вистачає самого простого: дитячого одягу, іграшок, канцелярії для школи.
Окрім цього місцевий Червоний Хрест потерпає від нестачі медикаментів для чотирьох сотен людей похилого віку, які дуже хворі і одинокі та стоять на їх обліку. Вони не мають змоги купити найпростіші ліки від тиску і т.д. Банально, але, навіть, шприцами відділення не забезпечене. Його робітники ходять до цих людей, колють безкоштовно уколи чого не будуть робити медсестри лікарень і підтримати цих людей було б гарною справою. Вони нічого не просять для себе, а лише піклуються про передачу медикаментів, список яких ми скоро додамо, у своє відділення.
У кожного з нас є друзі у ФБ, у Контактах та Однокласниках. Розповсюдимо цю інформацію з допомогою нашого блогу, груп у ФБ та Контактах, які скоро з’являться, допоможемо батькам і дітям, людям похилого віку. Зробімо добро!
Дуже скоро ми розмістимо списки і перелік речей та медикаментів які б Ви могли  передати і як це можна буде зробити.
Якщо ви нічим не можете допомогти матеріально, то будемо раді Вашому долученню, як місця прийому, чи перевезення, чи будь-яким іншим чином. До акції, як організатори, вже долучились кілька невеликих організацій про які ми напишемо пізніше. Якщо кожен з нас пожертвує подай крихту, то світ вже стане кращим!
Як представник духовенства м. Ірпінь всім тим хто вкладе свою працю, чи матеріальну допомогу надаю можливість надсилати на мою особисту пошту прохання з молитвами за здоров’я і щастя у ваших власних родинах. Щоб рука того хто дає не спорожніла, серце наповнилось радістю, а грядуща Пасха щоб стала для вас джерелом духовної повноти!
Коли ваші речі, чи медикаменти знайдуть своїх нових хазяйвів, то ми обов’язково розмістимо цю інформацію на сторінці.
Також, ми розміщуватимемо конкретну інформацію про потреби окремих сімей та пенсіонерів.
Благослови всіх Вас Господь!

Як. 2:13      Бо суд без милості тому хто не робив милість; милість вища за суд.
Як. 2: 26 Бо як тіло без духу мертве, так і віра без діл мертва!

5 коментарів:

  1. Долучайтесь до блогу, щоб слудкувати за оновленнями!

    Наша сторінка у ФБ:
    http://www.facebook.com/ZrobiDobruSpravu
    Мої особисті сторінки:
    http://www.facebook.com/iereyr
    http://vk.com/id9652235
    Моєї дружини Ірини:
    http://www.odnoklassniki.ru/profile/481086013293

    ВідповістиВидалити
  2. Надсилайте Ваші пропозиції, пропонуйте допомогу!

    Скоро буде створена група у Контактах, приєднуйтесь до ініціативи, зробіть добро!

    ВідповістиВидалити
  3. Передати одяг, іграшки, канцелярію, ліки і т. ін. ви зможете в місті Київ. Ми або самі під'їдемо до вас, або вкажемо пункти прийому, які зараз визначаються. Про те, що ви можете передати повідомляйте прямо сюди! Дякуємо!

    ВідповістиВидалити
  4. А можливо речі надіслати почтою?

    ВідповістиВидалити