понеділок, 19 березня 2012 р.

Корреспондент: Секрет фірми. Бідні й багаті по-різному уявляють шлях до успіху


Корреспондент: Секрет фірми. Бідні й багаті по-різному уявляють шлях до успіхуДля успіху в кар'єрі дуже важливі широкий світогляд і здатність до постійного саморозвитку, вважає Олександр Кардаков, засновник IT-компанії Інком
Корреспондент
Соціальні антагоністи – бідні й багаті – по-різному бачать шлях до успіху. Найкращі друзі мільйонерів – розум, праця і готовність до ризику, вважають багатії. Статки робляться на зв'язках і обмані, впевнені бідняки, пише Інна Прядко у №9 журналу Корреспондент від 9 березня 2012 року.
Олександр Назаренко, фінансовий аналітик однієї з київських компаній, вважає, що в свої 32 роки він досяг всього, що міг. Свій дохід Назаренко вважає прийнятним і стати мільйонером не прагне.
"Легально вийти на верхні орбіти заробітків, особливо у власному бізнесі, у цій країні нереально, мені здається", – міркує він, вважаючи, що без сприяння фортуни та зв'язків розбагатіти неможливо.
Тієї самої думки дотримуються багато громадян пострадянських країн, які вважають себе людьми середнього достатку або бідними. Таких в Україні, за даними опитувань Центру Разумкова, відповідно 44% і 48%.
Їхні уявлення про те, як стати заможним, кардинально відрізняються від того, що з цього приводу думають самі багатії, свідчать результати опитування російського фонду Общественное мнение. Ключовими умовами досягнення успіху рядові українці назвали спритність і вміння обдурити, а також зв'язки з потрібними людьми та наявність початкового капіталу. Водночас багаті люди стовпами успішності вважають наполегливу працю, гарну освіту, а також підприємливість і сміливість.
http://ua.korrespondent.net/journal/1329301-korrespondent-sekret-firmi-bidni-j-bagati-po-riznomu-uyavlyayut-shlyah-do-uspihu

Немає коментарів:

Дописати коментар