понеділок, 4 лютого 2013 р.

Оголошення: XI – й Всеукраїнський з’їзд православної молоді



З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета 9-10 лютого 2013 року в приміщенні актової зали Київської Православної Богословської Академії відбудеться XІ Всеукраїнський з’їзд православної молоді.
Робота з’їзду буде складатися з пленарного засідання та праці в секціях. Тема заходу:«Життя православних християн в умовах світової кризи».
Просимо єпископат нашої Церкви делегувати голів єпархіальних відділів у справах молоді та представників молодіжних осередків ввіреної Вам єпархії для участі у роботі з’їзду.
Початок з’їзду о 10:00. Делегатам необхідно прибути до Михайлівського Золотоверхого монастиря за адресою: м. Київ, вул. Трьохсвятительська, 8, навчальний корпус Київської Православної Богословської Академії (їхати від станції метро «Вокзальна» до станції «Хрещатик», перейти на станцію «Майдан Незалежності» і піднятися по вул. Михайлівській до Михайлівської площі).
Для участі у роботі з’їзду, делегатам потрібно зареєструватися до 7 лютого 2013 рокуза телефоном: (066) 369 88 36, (044) 592 40 86, або надіслати заявку на електронну адресу: makariote@gmail.com
З повагою оргкомітет

Немає коментарів:

Дописати коментар