вівторок, 12 лютого 2013 р.

Пророцтво про Пап святого Малахія повідомляє, що наступний Папа Римський стане останнім - Voz De Galicia



Новини світу - У давньому пророцтві говориться, що наступний Папа Римський стане останнімУ давньому пророцтві говориться, що наступний Папа Римський стане останнім
Reuters
У вівторок, 12 лютого, всі світові ЗМІ вийшли зі статтями про Папу Римського на передовицях. Не винятком стала й іспанська газета Voz De Galicia, яка пише про давнє пророцтво ірландського єпископа Св.Малахія (1094-1148).
Це пророцтво поки що не спростовано подіями, на відміну від пророкувань про Пап, які приписуються Нострадамусу або Пресвятій Діві Гарабандальській.
"Нострадамус передбачив, що наступник Івана Павла II буде убитий у самому центрі Італії і що ця подія розколе Католицьку церкву і Св.Престол", - йдеться у статті. Гонсало Ечеверрі, автор книги Нострадамус і війна між ісламом і Заходом, стверджує: Нострадамус передбачив, що наступникові Бенедикта "судилося втекти з Риму через напади мусульман".

  Йде у монастир. Папа Бенедикт XVI зречеться престолу

Дівчатка з Сан-Себастьяна-де-Гарабандаля (Іспанія), яким у 1961 році з'явилася Пресвята Діва, стверджували: після Івана XXIII будуть лише три Папи, а потім настане "кінець часів". Але з того часу Пап було вже чотири, Бенедикт - четвертий.

Щодо пророцтва Малахія, де кожному Папі дається коротка характеристика, то в цьому тексті Іоанн Павло II названий "Папою втоми", Бенедикту XVI відповідає фраза "від слави до забуття", а про 112-го за рахунком Папі сказано: це буде "Петро Римлянин", і при ньому "місто семи пагорбів буде зруйноване". Є версії, що за нового Папи станеться чи то кінець світу, чи то загибель Католицької церкви.

Деякі ототожнюють з "Петром Римлянином" кардинала Бертоне, який на час виборів Папи стане в.о. голови держави Ватикану, йдеться у публікації.
  У ніч після заяви про зречення Папи Римського в купол собору Святого Петра вдарила блискавка

Зазначимо, багато церковнослужителів сприйняли як особливий небесний знак те, що в ніч після оголошення про зречення Бенедикта XVI престолу у купол собору святого Петра вдарила блискавка.
За матеріалами: Voz De Galicia, переклад ИноПресса

Немає коментарів:

Дописати коментар