середу, 19 лютого 2014 р.

Все виходить із під контролю. Скоро моя Україна буде залита людською кров'ю...

Все виходить із під контролю. Скоро моя Україна буде залита людською кров'ю. Це трапиться якщо і далі будуть байдужі. Єдиний варіант - це коли КОЖЕН зрозуміє, що на ньому лежить відповідальність за це, за майбутнє країни, за життя чоловіків і жінок! Ми не можемо перемогти силою і не повинні - це кінець. Зупинити пролиття крові може лише масовість протестів і перш за все в Києві.

Ми українці маємо зрозуміти, що зараз і є та мить коли вирушується доля кожної людини.
Тепер зрозуміло, що над нами стоїть бездушна кривава банда і вже завтра кожного з вас хто тут ставить пости,  лайкає чекають катування і тюрми. Чи ви думаєте вас це мине? Ви може думаєте, що за вами ця влада не прийде щоб обібрати, згвалтувати чи вбити? Навіть, якщо сьогодні ви не прийдете на Майдан вас ця влада наздожене мізерними зарплатами і пенсіями, що вб'ють вас, відбере ваш бізнес, ваш розум і право вибору, понівечить неякісними продуктами, підробленими ліками, розбитими дорогами, обкраде хабарниками на всіх рівнях та злодіями при виконанні.
Коли сьогодні на Майдані, починаючи десь з третьої години до півшостого, йшов неприривний штурм і ми носили та передавали дрова, шини, каміння на передову просто для стримування їх наступу я бачив наступне: спокійний, рішучий спокій на обличчях чоловіків і жінок які там були.
Страшно вдома, страшно перед моніторами, але не на Майдані!
На Майдан потрібно йти не для того щоб воювати, а щоб війни НЕ БУЛО!! Чим нас більше - тим менша ймовірність екскалації!
Залишившись вдома ви, можливо, відстрочите можливість насиля над собою на місяць чи рік, а вийшовши на Майдан відміните насиля над собою та своїми дітьми назавжди!
Слава Богу!
Слава Україні!
Слава українському Народу!
Слава кожному з вас!

До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар