четвер, 11 жовтня 2012 р.

Американець, який вийшов із коми, написав книгу про загробне життя


Американець, який вийшов із коми, написав книгу про загробне життяНейрохірург написав книгу про загробне життя
lifebeyonddeath.net
Викладач Гарварду доктор Ебен Александер, опритомнівши після коми, написав книгу про загробне життя.
Як зазначає нейрохірург, раніше він хоч і вважав себе християнином, проте в існування загробного життя не вірив.
"Як нейрохірург, я не вірив у феномен "досвіду поза тілом". Я виріс у науковому середовищі, я син нейрохірурга. Наслідуючи шлях батька, я став академіком та нейрохірургом, викладав у Гарвардській медичній школі та інших університетах. Я розумію, що відбувається з мозком, коли люди перебувають на межі смерті, тому я завжди вважав, що існує розумне наукове пояснення подорожам поза тілом, які описують люди, що дивом уникли смерті ", - розповів він виданню Newsweek.

За словами Александера, усе змінилося після того, як восени 2008 року він впав у кому. Чоловік вважає, що він здійснив подорож до потойбічного світу і, зокрема, до раю.
Лікар зазначив, що в цілому містичний вимір, який він відвідав, був схожим на численні описи людей, що пережили клінічну смерть або інші стани на межі. За його словами, це буквально новий світ, в якому ми набагато більше, ніж лише наше тіло та наш мозок, і де смерть - це не кінець свідомого існування, але лише частина нескінченної подорожі.
Чоловік розповів, що його подорож розпочалася з того, що він витав десь високо в хмарах, і незабаром побачив "прозорих, мерехтливих істот, які літали по небу і залишали за собою довгі, схожі на лінії сліди". Крім того, ці істоти видавали дивні звуки, схожі на прекрасну пісню, і, як здалося чоловікові, таким чином вони висловлювали радість і благодать, які переповнювали їх.
Втім, Александер не став порівнювати побачених істот ні з птахами, ні з традиційними уявленнями про ангелів, оскільки ті не були схожі ні на кого з них.
Лікар розповів, що одне зі створінь - незнайома жінка - приєдналося до нього і стало його провідником у загробному світі.
З нею, як і з іншими подібними їй істотами, нейрохірург говорив без слів - повідомлення проходили крізь нього і були подібні до вітру. Привів він навіть одну з промов, сказаних йому містичної жінкою. "Тебе люблять і тебе цінують назавжди. Тобі нічого боятися. Немає нічого, що ти можеш зробити неправильно, - сказала вона. - Ми покажемо тобі тут багато речей. Але врешті-решт ти повернешся назад".
Поступово жінка привела лікаря у "величезну порожнечу, де було зовсім темно, але відчувалася нескінченність, і при цьому було дуже приємно". Зараз Олександр вважає, що ця порожнеча була оселею Бога.
Незабаром чоловік вийшов з коми. Після цього він написав книгу Подорож нейрохірурга до загробного світу, яка повинна побачити світ у кінці жовтня.
Нагадаємо, нещодавно снодійний засіб допоміг південноафриканцю Айанде Нквіана вийти з коми, яка тривала близько семи років.
За матерiалами: NEWSru.com

Немає коментарів:

Дописати коментар